Your Brain at Work
Castiga cartea Your Brain at Work!

Aplica la orice job pana pe 27 ianuarie si poti castiga cartea Your Brain at Work, scrisa de David Rock, prin tragere la sorti. Nu mai astepa! ✨

Descriere

  • Introducere, prelucrare, validare informatii despre produsele puse in vanzare pe elefant.ro (imbracaminte, incaltaminte, accesorii, cosmetice, etc.) si actualizare permanenta a continutului www.elefant.ro intr-un editor intern, specific
  • Documentare pentru fiecare produs, in scopul completarii informatiilor despre acesta, folosind resurse online (site-uri de specialitate)

Cerinte

Cautam persoane care vor sa invete si sa dezvolte in cadrul companiei. Ne dorim sa fii ca noi, o fire prietenoasa, comunicativa, energica, cu gandire pozitiva. Este important sa ai:

  • Cunostinte foarte bune de operare PC (excel - nivel mediu);
  • Abilitati de organizare si prioritizare;
  • Atentie la detalii si viteza in tehnoredactare
  • Experienta ajuta, dar nu este necesara ( invatam impreuna ).

Elefant.ro este un proiect al companiei Elefant Online S.A. lansat în 17 iunie 2010. Succesul Elefant se datoreaza echipei de profesionisti entuziasti si eforturilor depuse in permanenta, pentru a oferi cea mai placuta experienta de shopping, clientilor nostri. 

Elefant comercializează în prezent în jur de 300.000 de produse din categoriile carte, eBooks, eReadere, film, muzică, jucării, ceasuri, parfumuri, îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, cosmetice şi produse de îngrijire personală, electronice și electrocasnice.Iti oferim un mediu de lucru placut, dinamic, program de lucru flexibil, precum si posibilitatea de a invata si a te dezvolta continuu. Hai sa lucram impreuna!

Folosim cookie-uri pentru a va oferi o experienta mai placuta. Informatii
Ascunde si accepta