Acceptarea acordului de utilizare

Acest acord se aplică site-ului jobssup.com, serviciilor și conținutului acestuia. Site-ul, serviciile și conținutul jobssup.com, denumit în continuare şi „Site-ul” vă sunt oferite condiționat de acceptarea dumneavoastră fără nicio modificare a condițiilor din prezentul acord. Dacă nu acceptați termenii și condițiile statuate în acest document, nu folosiți site-ul jobssup.com și serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea site-ului, indicați că acceptați să respectați „Termenii și condițiile” noastre.

Descrierea serviciilor

Site-ul jobssup.com oferă utilizatorilor acces la resurse și informații cu privire la educație și carieră. Dumneavoastră înțelegeți și sunteți de acord că aceste servicii includ și publicitate, iar publicitatea este necesară site-ului pentru furnizarea serviciilor sale. Dumneavoastră înțelegeți și sunteți de acord că serviciile site-ului includ diverse anunțuri, informații actualizate constant și au ca subiect educația și cariera și mesaje administrative conținute în buletinele informative jobssup.com. Dumneavoastră înțelegeți și sunteți de acord că serviciile sunt oferite „așa cum sunt”, iar site-ul nu își asumă nicio responsabilitate pentru ștergerea, transmiterea sau salvarea greșită a setărilor personalizate.

Obligații la înregistrare

Pentru a folosit serviciile oferite de site-ul jobssup.com, vă obligați să:

 1. furnizați date adevărate, exacte și complete despre dumneavoastră, așa cum este cerut în formularul de aplicare al site-ului și de publicare a anunțurilor;
 2. înnoiți, atunci când situația o cere, datele de aplicare sau ale companiei pentru a fi adevărate, exacte și complete.

Dacă veți furniza informații care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, compania are dreptul să refuze toate încercările curente sau viitoare de folosire a site-ului.

Echipa jobssup.com va lua măsura blocării definitive, folosirii site-ului jobssup.com, utilizatorilor care încalcă termenii și condițiile de utilizare:

 1. conținut pornografic/erotic și/sau furt de identiate/profil fals;
 2. spam și limbaj inadecvat.

Anunțurile de operatoare videochat, masaj erotic sau altele asemănătoare nu sunt agregate pe site-ul jobssup.com.

Compania poate, fără orice altă notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să blocheze accesul la conținutul site-ului său.

Utilizarea materialelor

Compania vă autorizează să vizualizați de pe site-ul jobssup.com doar în scopuri personale și pentru uz necomercial. Conținutul acestui site, adică textele, grafica, fotografiile, software-ul precum și alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Întregul material este proprietatea companiei. Compilația (adică adunarea și rearanjarea) conținutul acestui site web este dreptul exclusiv al companiei, drept protejat de legile în vigoare. Folosirea neautorizată a materialului reprezintă o încălcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveți permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi în orice alt mod, în scopuri publice sau comerciale.

Pe serverele care aparțin sau sunt închiriate de către companie accesul oricărui utilizator neautorizat este interzis. În caz de încercare și/sau accesare, fără drept, a acestor servere fapta constituie infracțiune și se pedepsește conform legislației române în vigoare.

Acord de confidenţialitate

Echipa jobssup.com dorește să protejeze cât mai mult dreptul la intimitate și la imagine al utilizatorilor site-ului. Ne propunem să vă oferim dumneavoastră, utilizatorilor site-ului, o experiență online sigură, care să nu vă afecteze în mod negativ viața personală. În acest sens depunem toate eforturile pentru a ne asigura că informațiile pe care dumneavoastră le introduceți în baza noastră de date sunt folosite numai în scopurile pe care dumneavoastră le aveți în vedere.

Feedback

jobssup.com oferă posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, întrebări și sugestii. Orice informație care este trimisă prin intermediul formularelor de contact va fi folosită ținând cont de dreptul la confidențialitate și imagine al persoanelor.

Limitarea responsabilității

Afirmați în mod expres că ați luat la cunoștință și sunteți de acord că această companie nu va fi răspunzătoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilității de folosire, date sau alte pagube (chiar dacă compania a fost înainte informată de posibilitatea apariției unor asemenea pierderi), rezultând din:

 1. utilizarea sau imposibilitatea utilizării serviciilor site-ului jobssup.com;
 2. acces neautorizat la sau deteriorarea transmiilor sau datelor dumneavoastră;
 3. declarații sau acțiuni a oricărei terțe părți asupra serviciilor site-ului jobssup.com;
 4. orice altă problemă legată de serviciile site-ului.

Declarați în mod expres că înțelegeți și că sunteți de acord cu următoarele afirmații:

 1. utilizarea serviciilor site-ului se face pe propria răspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiu „așa cum sunt” sau „așa
 2. cum sunt disponibile”.
 3. compania nu oferă nicio garanție că:
  1. serviciile vor împlini toate cerințele dumneavoastră;
  2. serviciile vor neîntrerupte, la timp, sigure sau fără erori;
  3. rezultatele ce se vor putea obține din folosirea site-ului și a serviciilor puse la dispoziție vor fi corecte sau de încredere;
 4. orice eroare de program va fi corectată.

Orice material descărcat sau obținut în alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispoziție de companie se află astfel la discreția și poate fi folosit doar pe riscul propriu și veți fi singura persoană responsabilă de eventualele distrugere cauzate computerului de pe care accesați site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descărcarea acestui tip de conținut.

Generalități

Dacă vreo prevedere din acest capitol „Termeni și condiții” este considerată invalidă de către forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale „Termeni și condiții”, acestea rămânând în vigoare. Acești „Termeni și condiții” constituie în întregime un acord încheiat între dumneavoastră și compania în privința utilizării site-ului jobssup.com.

Aceste condiții pot fi modificate la anumite intervale, fără o anunțare sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor. Puteți citi cea mai recentă versiune a acestor condiții oricând, accesând această pagină.

Prezentul acord constituie unica convenție dintre dumneavoastră și companie și reglementează folosirea de către dumneavoastră a serviciilor site-ului jobssup.com, impunându-se în fața oricărui acord precedent dintre dumneavoastră și companie. Puteți de asemenea fi supuși unei alte versiuni a Regulamentului care se poate aplica atunci când folosiți servicii ale partenerilor săi, conținut al oricărei terțe părți, sau software a oricărui terț. Regulamentul și relațiile dintre utilizator și companie vor fi guvernate de legile aplicabile în România.

Ultima actualizare: 2 februarie 2018
Folosim cookie-uri pentru a va oferi o experienta mai placuta. Informatii
Ascunde si accepta