Your Brain at Work
Castiga cartea Your Brain at Work!

Aplica la orice job pana pe 27 ianuarie si poti castiga cartea Your Brain at Work, scrisa de David Rock, prin tragere la sorti. Nu mai astepa! ✨

Cautam coleg cu experienta in design care sa isi doreasca sa faca parte dintr-​una dintre cele mai ambitioase si misto echipe de evenimente din piata si care sa né ajute sa dam impreuna viata evenimentelor pe care le organizam.

Cum stii ca te potrivesti in echipa noastra?

  • iti este usor sa vii cu idei creative de rezolvare a brief-​urilor
  • ai 3+ ani experienta pe o pozitie similara si esti un as in Photoshop, InDesign si Illustrator si poti aborda cu usurinta stiluri diverse
  • skill-​urile de grafica 3D si editare video sunt un plus
  • esti foarte pasionat de design, atent la detalii si deschis la provocari
  • esti proactiv, orientat spre rezolvarea de probleme
  • deadline-​urile stranse nu te sperie
  • esti o fire prietenoasa si ai o atitudine deschisa si pozitiva :)

Cum ne vei ajuta?

Design-​ul joaca un rol central in conturarea imaginii evenimentelor pe care le organizam respectand brieful si obiectivele pe care le avem de atins.

Asiguri o experienta WOW a participantilor din punct de vedere design de la creionarea conceptelor pana la declinarea key visualurilor pe care le realizezi, prin materialele onsite dar si online (branding de eveniment, print-​uri de mari dimensiuni, dar si mai mici, website-​uri, newslettere, bannere etc.)


UNIVERSUM Events este unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente din Romania. Experienta de peste 10 in organizarea de evenimente complexe, compania este construita in jurul conceptului de "arhitectura de eveniment".

Folosim cookie-uri pentru a va oferi o experienta mai placuta. Informatii
Ascunde si accepta