Job Media Manager

Loc de munca (Bucuresti) la Propaganda

Publicat pe 15 mai

So Good They Can't Ignore You
Castiga cartea So Good They Can't Ignore You!

✨ Aplica la orice job pana pe 20 octombrie si poti castiga cartea So Good They Can't Ignore You, scrisa de autorul Cal Newport, prin tragere la sorti. ✌

Daca ai mai facut strategie de media, ai planificat si implementat campanii pe toate canalele de comunicare, dar in special pe zona de tv, atunci te vrem la noi in echipa, ca noul nostru Media Manager :)


Ar trebui sa ai si cel putin 3–4 ani de experienta pentru ca vei fi interfata noastra la client si va trebui sa-​i propui si susti prezentarile. Dar o sa ai libertatea de miscare daca chiar iti doresti sa faci chestii faine. Si bonus: super echipa.


Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si coada, cu profunzime, cu sinceritate, cu inteligenta si cu originalitate. Vrem sa le daruim oamenilor experiente credibile, inspirate din realitatea vietii de zi cu zi, din acum, povesti in care sa se regaseasca, povesti in care sa creada si sa ii inspire. Vrem sa nu facem reclame, ci sa cream divertisment, astfel incat oamenii sa isi doreasca sa vada cat mai des ce facem noi, sa le placa si sa nu mai schimbe canalul la televizor.

Pastrati campurile completate la urmatoarea aplicare acceptand cookie-urile.
Maxim 3MB, doar pdf, doc, docx. Alta extensie?
Distribuiti acest job cu prietenii:
Folosim cookie-uri pentru a va oferi o experienta mai placuta. Informatii
Ascunde si accepta