Your Brain at Work
Castiga cartea Your Brain at Work!

Aplica la orice job pana pe 27 ianuarie si poti castiga cartea Your Brain at Work, scrisa de David Rock, prin tragere la sorti. Nu mai astepa! ✨

Daca ai mai facut strategie de media, ai planificat si implementat campanii pe toate canalele de comunicare, dar in special pe zona de tv, atunci te vrem la noi in echipa, ca noul nostru Media Manager :)


Ar trebui sa ai si cel putin 3–4 ani de experienta pentru ca vei fi interfata noastra la client si va trebui sa-​i propui si susti prezentarile. Dar o sa ai libertatea de miscare daca chiar iti doresti sa faci chestii faine. Si bonus: super echipa.


Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si coada, cu profunzime, cu sinceritate, cu inteligenta si cu originalitate. Vrem sa le daruim oamenilor experiente credibile, inspirate din realitatea vietii de zi cu zi, din acum, povesti in care sa se regaseasca, povesti in care sa creada si sa ii inspire. Vrem sa nu facem reclame, ci sa cream divertisment, astfel incat oamenii sa isi doreasca sa vada cat mai des ce facem noi, sa le placa si sa nu mai schimbe canalul la televizor.

Folosim cookie-uri pentru a va oferi o experienta mai placuta. Informatii
Ascunde si accepta