Your Brain at Work
Castiga cartea Your Brain at Work!

Aplica la orice job pana pe 27 ianuarie si poti castiga cartea Your Brain at Work, scrisa de David Rock, prin tragere la sorti. Nu mai astepa! ✨

SALUT, SUNT PAID MEDIA MANAGER @ KELERMEDIA!

tl;dr: Îmi folosesc personalitatea dinamică și abilitățile de analiză, organizare și comunicare, combinate cu înțelegerea platformelor de social media pentru a planifica și executa campanii plătite care îndeplinesc obiective și depășesc așteptări.


Îmi folosesc pasiunea și dorința de a genera impact, combinate cu înțelegerea profundă a capabilităților de promovare plătită din platformele de social media (Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn) pentru a planifica și executa campanii care să îndeplinească obiectivele și să depășească așteptările clienților, împreună cu colegii din echipele de Strategie, Planning și Producție creativă.

Sunt responsabil de implementarea campaniilor plătite, folosind instrumente native sau 3rd party. Am încredere să administrez campanii de la început până la final, cu o supervizare modestă. Traduc nevoile clienților în campanii plătite care depășesc așteptările și target-urile. Analizez date la nivel micro și marco și întocmesc rapoarte care să ofere atât echipei din agenție, cât și clienților, insight-uri despre campanii și atingerea obiectivelor strategice. Sunt capabil să comunic excelent în scris și la telefon. Îmi doresc să evoluez, să învăț și să-mi asum din ce în ce mai multe responsabilități.

Livrez constant muncă de calitate. Înțeleg și interpretez feedback-​ul și ofer colegilor mei modificările cerute în timp util.

Din moment ce fac parte dintr-​o agenție agilă, care evoluează constant, ajut la îmbunătățirea serviciilor oferite, a muncii livrate și a culturii organizaționale.

Sunt preocupat ca în fiecare zi să fac job-​ul celor din jurul meu mai ușor, să fiu acea persoană pe care toată lumea o vrea alături și aleg întotdeauna bunăvoința. Sunt mereu la curent cu actualizările din tehnologie și lucrez constant la a-​mi îmbunătăți abilitățile de paid media manager.

Cu ce abilități reușesc să-​mi impresionez echipa și clienții:

 • Am experiență cu mediul digital și tehnologia emergentă
 • Excelez într-​un mediu dinamic, cu un ritm rapid și cu multă energie
 • Sunt organizat și sunt foarte atent la detalii
 • Înțeleg implicarea conceptelor creative și a altor elemente de marketing și comunicare în execuția campaniilor plătite
 • Sunt un puternic jucător de echipă
 • Înțeleg platformele de digital & social media
 • Dau dovadă de time management eficient
 • Sunt confortabil cu lucrul într-​un mediu dinamic, care poate deveni presant și cu termene strânse
 • Am abilități de leadership și pot coordona între 1–3 oameni pentru a atinge un obiectiv comun, în cadrul unei echipe interne din agenție
 • Am absolvit studiile după 1 Ianuarie 2013 sau mai recent (criteriu eliminatoriu)

Am între 1 și 3 ani experiență, lucrând (ideal) într-​o agenție digitală, în sectorul de paid media /​PPC sau în companii cu profil digital și vreau să mă concentrez pe a-​mi construi o carieră în domeniul campaniilor plătite, alături de o echipă extraordinară, tânără și smart, într-​un ecosistem digital în plină dezvoltare.

Posibilități de avansare în carieră:

 • Head of Paid Media

KelerMedia este o agenție digitală social-​first, din București, România. Lucrăm cu și pentru oameni. Ne străduim să îți oferim un loc unde chiar îți dorești să-​ți construiești cariera. Nu vom angaja niciodată oameni nesimțiți.

Postul este full-​time la biroul nostru din Bucuresti, Strada Maiorului 10, 8 ore /​zi + 1h pauză de masă. Avem și program flexibil, poți să vii la birou între 8 și 10AM și poți pleca între 5 și 7PM, în funcție de ora la care ai venit. Poți lucra până la 2 zile /​lună din cafenea sau alte locuri preferate.

Folosim cookie-uri pentru a va oferi o experienta mai placuta. Informatii
Ascunde si accepta