Your Brain at Work
Castiga cartea Your Brain at Work!

Aplica la orice job pana pe 27 ianuarie si poti castiga cartea Your Brain at Work, scrisa de David Rock, prin tragere la sorti. Nu mai astepa! ✨

Smart Bill isi mareste echipa! Suntem in cautare de oameni faini care sa se alature colegilor din departamentul Sales.

Te vei bucura de un salariu motivant, traininguri si cursuri pentru dezvoltarea ta, dar si de o asigurare medicala la o clinica privata. Suntem o companie dinamica, foarte cunoscuta in industrie, in dezvoltarea careia se investeste continuu, iar acest lucru este sustinut de investitia de 1 milion de euro primita anul trecut, dar si de faptul ca am fost cea mai votata companie in programul “Made in Romania: Liga BVB”.

Programul este unul fix, de 8 ore, iar in timpul pauzei de masa de o ora vei gasi cu siguranta o multime de locuri unde sa savurezi mancarurile tale preferate, deoarece avem sediul central, mai exact in zona Pietei Unirii, Bucuresti.

Pe langa beneficiile salariale si de dezvoltare personala, te vei putea bucura de un colectiv tanar, ambitios si prietenos alaturi de care vei participa la cele mai reusite teambuilding-​uri. Ne place sa organizam activitati de echipa si sa iesim in oras pentru a petrece impreuna cateva ore de distractie si relaxare, dupa program.

Daca nu te-​am convins inca, iata ce spun cativa dintre colegii nostri despre cum este sa lucrezi in Smart Bill:

Florentina Radu, Sales Officer: “Principalele lucruri care imi plac: atmosfera activa, colectiv uman, target-​uri realizabile, programul care se respecta (stai peste program doar daca vrei), implicare proactiva din partea conducerii (discutii, training-​uri, sedinte)”

Adriana Cioboata, Customer Care Representative: “Este un job interactiv, la care e greu sa ma plictisesc, avand in vedere ca in fiecare zi ma confrunt cu altfel de situatii, si pe masura ce ma confrunt cu ele, invat lucruri noi. Imi place ca lucrez cu oameni, nu cu roboti; imi place ca pot sa fac o gluma in birou, imi place ca pot sa ma comport ca un om normal, si nu sunt ‘restrictionata’ de coduri si de proceduri stricte si ridicole. Imi place cand primesc aprecieri din partea clientilor si a colegilor, si asta ma motiveaza, simt ca fac bine totusi ceea ce fac.”

Andreea Lupu, Customer Care Representative: “Imi place interactiunea cu multi clienti si colegi faini/​destepti de la care am avut si am ce invata. Incerc sa le ofer clientilor serviciul de calitate, pe care il astept si eu de la cei din jurul meu in viata privata. Activitatea si mediul de aici mi-​a oferit incredere in mine, mi-​am dat seama ca nu sunt chiar asa de atehnica, cum ma consideram inainte :).”

Ana Maria Fanica, Sales Officer: “Recomand pentru: sef de la care ai ce invata si sprijin ori de cate ori ai nevoie, anii de experienta pe care ii are firma si ritmul de crestere & dezvoltare & colectivul misto din care vei face parte. Aici se investeste in dezvoltarea angajatilor, atat profesional cat si social: teambuildinguri, iesiri. Vin cu placere la serviciu si ma bucur de fiecare moment petrecut in cadrul companiei.”

George Nicolae, Customer Care Representative: “Activitatea desfasurata m-a ajutat mult sa ma dezvolt profesional si sa invat lucruri noi. De asemenea, fiind un domeniu foarte complex, inca invat si mai am de invatat lucruri noi, ceea ce imi place foarte mult si ma ajuta sa ma dezvolt continuu. Ma bucur ca fac parte dintr-un colectiv cu oameni de la care ai de invatat foarte multe lucruri astfel incat sa ma imbogatesc atat personal cat si profesional. Cu timpul, sunt convins ca Smart Bill va cantari foarte mult in bagajul meu de cunostinte.”

Sorin Tiron, Customer Care Representative: “Am reusit sa imi dezvolt abilitatile de comunicare, sa fiu mai increzator si sa imi “cultiv” foarte mult rabdarea si atentia la detalii. Considerand cele din urma, cred ca impactul Smart Bill asupra evolutiei mele este unul major si pozitiv. Practic “am crescut” cu Smart Bill. Multumesc si apreciez!”

Acum ca ti-​am povestit despre lucrurile frumoase care te asteapta in Smart Bill, iata cateva dintre caracteristicile pe care le cautam: seriozitate, spirit de echipa, proactivitate, bune abilitati de comunicare.

Pentru a aplica, trimite un CV actualizat cat mai recent.

Te asteptam cu drag in echipa!

Folosim cookie-uri pentru a va oferi o experienta mai placuta. Informatii
Ascunde si accepta