Dacă vrei să fii coordonatorul uneia dintre cele mai tari echipe cu proiecte de conținut de brand, campanii de PR și SEO, avem loc la Vertify pentru un Digital Project Manager – bun coordonator, gata să ne ajute să executăm flawless și la timp proiecte internaționale și românești de online, și să facem din internet un loc mai util și mai interesant!

Care este rolul tău, in a nutshell?

Să ții ritmul pe proiecte, să fii extensia echipei și a memoriei noastre, să faci lucrurile să se întâmple flawless, la timp și să ne faci rezultatele să strălucească în fața brandurilor cu care lucrăm. Vei fi într-un mediu creativ și plin de date în același timp, deci n-ai cum să te plictisești.


Dacă tu ești căpitanul pe care îl căutăm, scrie-ne cât mai curând și spune-ne de ce este project managementul cel mai bun drum pentru tine.

Ce ne dorim de la tine?

Te vei ocupa de gestionarea în paralel a mai multor proiecte, de la brief până la implementare și raportare. Vei ține legătura cu toate echipele implicate: tehnic (SEO), creație (Content marketing și PR) și echipa clientului și vei aranja ca totul să fie prezent în Asana.


Majoritatea proiectelor sunt pentru branduri și magazine online din State sau România, a căror audiență folosește Google de la informare la cumpărare. Clienții sunt foarte diverși, din nișe precum fashion pentru femei & bărbați, educație, auto, sănătate sau marketing.

Ce vei face într-o zi normală:

Ce vei face cu echipa noastră:

  • Programezi proiecte: Fiecare brand va avea constant o serie de proiecte și persoane asignate fiecărei etape de proiect.
  • Aloci resurse: Aloci proiecte și clienți noi în funcție de workload-ul fiecărui membru din echipă. Nu te sperii de Gantturi și poți gestiona un view al tuturor activităților de la team member.
  • Planifici dinamic – Nicăieri lucrurile nu stau perfect. Dacă apar noi lucruri la mijlocul lunii, chiar dacă ai calendarul booked pentru toată lumea, creezi și modifici, împreuna cu echipa, timeline-uri pentru proiecte în funcție de prioritate.
  • Project overview & follow up: Menții statusul tuturor proiectelor active și te asiguri că există mereu next steps clari.
  • Risk management: preconizezi întârzieri sau depășiri în deadlineuri și găsești soluții.
  • Daily status: Faci la inceput de zi scurte stand up meetinguri pentru a ține pulsul proiectelor și a afla ce bottleneckuri există la execuție.
  • Reporting: Tragi linie la sfârșitul lunii, creezi rapoarte utile și pui la cale meetinguri interesante interne din care să învățăm toți.
  • Transformi discuții în acțiuni: la orice meeting intern transformi agenda și notițele în taskuri concrete, asignate și cu deadline.

Ce vei face cu echipele de client:

Creezi și menții relații meaningful cu clienții: le înveți businessurile și ai un view asupra strategiei noastre pentru ei.

Comunici rezultatele și progresul campaniilor: atât statusul proiectelor și rezultatele lunare, dar și succesele mai mici, punctuale.

Ești un liason între noi și client: preiei feedback de la clienți și îl încorporezi în proiecte, sau transmiți feedback de la echipa noastră către client.

Follow up: Amintești clienților ce taskuri au de făcut și te asiguri că toacte acțiunile pentru succesul unui proiect se vor întâmpla, chiar dacă nu țin de echipa internă.

Reporting: Tragi linie la sfârșitul lunii, creezi rapoarte utile și pui la cale meetinguri pragmatice cu clientul.

Ce îți trebuie ca să fii bun ca Project Manager?

Nu e de ajuns să fii persoana din grupul tău de prieteni care organizează orice meetup și e reliable în caz de-o urgență – dar ajută

Pastrati campurile completate la urmatoarea aplicare acceptand cookie-urile.
Maxim 4MB, doar pdf, doc, docx. Alta extensie/marime?
Distribuiti acest job cu prietenii:
Folosim cookie-uri pentru a va oferi o experienta mai placuta. Informatii
Ascunde si accepta