Job Graphic Designer

Loc de munca (Bucuresti) la Today Advertising

Publicat pe 5 martie

Cerintele: De cand te trezesti si pana inchizi ochii, ti se perinda prin minte zeci de idei, care mai de care mai nastrusnice. E si mai bine daca unele dintre ele au nimerit pe-o coala de hartie ori le-ai eliberat in marele web.


Daca iti place sa creezi si reusesti sa lucrezi cu acelasi entuziasm la proiecte mari de identitate de brand, dar si la proiecte recurente precum newslettere, bannere, infografice, email content sau prezentari slideshow, atunci am vrea sa te cunoastem.


Ca sa realizam lucruri WOW impreuna, trebuie sa fii pasionat de arta si design, sa demonstrezi experienta acumulata in alta agentie sau ore de practica in domeniul publicitatii, sa folosesti suita Adobe cu fler, sa creezi layouturi memorabile si sa pregatesti de tipar proiectele tale.


Studiile despre arta si design, culori si folosirea lor in marketing, branding si strategii de vanzare sunt importante. E un plus daca ai si basic skills de editare video, cunosti importanta rezolutiilor video si intelegi procesul si etapele importante cand creezi un video pentru colegii de la vanzari.


Aplicatia este admisa doar dupa ce ne-ai transmis online portofoliul tau de lucrari.

Pastrati campurile completate la urmatoarea aplicare acceptand cookie-urile.
Maxim 4MB, doar pdf, doc, docx. Alta extensie/marime?
Distribuiti acest job cu prietenii:
Folosim cookie-uri pentru a va oferi o experienta mai placuta. Informatii
Ascunde si accepta