The 7 Habits of Highly Effective People
Castiga cartea The 7 Habits of Highly Effective People!

Aplica la orice anunt pana pe 27 februarie si poti castiga cartea The 7 Habits of Highly Effective People, scrisa de Stephen Covey, prin tragere la sorti. Nu mai astepa, dureaza 30 de secunde! ✨

evomag.ro

Cine suntem

Suntem ingineri în comunicare, dar trebuie să știi că, pentru noi, asta nu e doar o titulatură care să sune bine. Zicala „noi muncim, nu gândim” nu ni se potrivește. Ne întrebăm mereu „de ce” înainte să ne apucăm de un lucru, apoi trecem la treabă și măsurăm ceea ce facem. 

Proiectele noastre acoperă zone diverse: de la FMCG la pharma, medical, e-commerce sau educație. Indiferent despre ce e vorba însă, ne reprezintă gândirea strategică și capacitatea de a veni cu soluții 360, dacă e nevoie. 

O să fim direcți: suntem o mână de oameni diferiți, dar funcționăm foarte bine ca echipă. La noi nu e cu „dat cu biciul” să se întâmple lucruri sau „așa a zis clientul” sau „asta nu e treaba mea, nu-mi pasă”, dar tocmai din acest motiv ne bazăm mereu pe asumarea și maturitatea fiecăruia dintre oamenii din echipă. Aici intri tu :)

Ce ne-am dori să știi

  • să te-nțelegi bine bine cu Social Media, adică să ai deja 2–3 ani de experiență;
  • să îți placă (pe bune) să scrii („corect” – nici nu mai zicem); să poți să sintetizezi o poveste într-o singură frază, dacă e nevoie, dar să poți să și livrezi content scris care să ne țină în fața laptopului pentru mai bine de 4.000 de caractere (și știi prea bine că attention span-ul e din ce în ce mai redus);
  • să vrei să și vezi impactul muncii tale, să măsori cum atinge contentul tău oamenii pentru care scrii;
  • să știi că Social Media nu înseamnă doar Facebook, deci să ai ochii și urechile deschise la trenduri și alte canale;
  • să poți jongla cu mai multe branduri și canale de social media în același timp;
  • să nu fii străin de partea de customer care sau campanii de ad-uri în Social Media;
  • să gândești strategic sau, vorbind mai concret, să faci legături, să vezi lucrurile în ansamblu, să vezi ce rol are ce faci tu în proiectul întreg, respectiv în business-ul clientului pentru care lucrezi.

Faptul că nu ești alergic la pisici e un bonus :) Nu de alta, dar a noastră Măriuca e de mult cu noi și n-am vrea să o excludem din echipă atunci când te angajăm pe tine. 

Lasă-ne un CV și două vorbe despre tine și hai să ne cunoaștem.

Folosim cookie-uri pentru a va oferi o experienta mai placuta. Informatii
Ascunde si accepta