Job Digital Copywriter

Loc de munca (Bucuresti) la Spoon

Publicat pe 11 februarie

So Good They Can't Ignore You
Castiga cartea So Good They Can't Ignore You!

✨ Aplica la orice job pana pe 20 octombrie si poti castiga cartea So Good They Can't Ignore You, scrisa de autorul Cal Newport, prin tragere la sorti. ✌

Ne dorim un coleg cu lipici la limba si la buricele degetelor. Vrem sa aiba curiozitate pentru platformele digitale si sa-si modeleze stilul pentru a comunica cu audiente diferite. Contacteaza-ne!


Spoon a inceput in 2003 ca o agentie de strategie de media dar a evoluat diversificandu-si serviciile catre o agentie de comunicare digitala si media.


Obiectivul Spoon este sa combine experienta de analisti de date cu expertiza in gestionarea comunicarii pe platformele digitale (Facebook, Instagram, YouTube, Snapchat, Twitter, LinkedIn etc) si sa livreze rezultate masurabile clientilor.


Spoon abordeaza mediul digital prin identificarea corecta a segmentelor de audienta cu care doresc sa interactioneze brandurile in fiecare platforma digitala in parte, propune mecanisme de abordare si continut specific fiecarei platforme, alaturi de setarea si urmarirea in timp real a obiectivelor de comunicare si a investitiilor media cu garantarea obiectivelor de business.


Spoon intelege noua paradigma din marketing si triunghiul content-audienta-canal, optimizeaza comunicarea in timp real si urmareste in permanenta rezultatele.

Pastrati campurile completate la urmatoarea aplicare acceptand cookie-urile.
Maxim 3MB, doar pdf, doc, docx. Alta extensie?
Distribuiti acest job cu prietenii:
Folosim cookie-uri pentru a va oferi o experienta mai placuta. Informatii
Ascunde si accepta