The 7 Habits of Highly Effective People
Castiga cartea The 7 Habits of Highly Effective People!

Aplica la orice anunt pana pe 27 februarie si poti castiga cartea The 7 Habits of Highly Effective People, scrisa de Stephen Covey, prin tragere la sorti. Nu mai astepa, dureaza 30 de secunde! ✨

evomag.ro

Daca ai mai lucrat cu platforme e-commerce, iti place promovarea online si o poti demonstra prin rezultate, daca iti place mierea de albine, mananci carne sau nu, te vrem in echipa noastra.

O sa fii responsabil/a de urmatoarele:

  • planificarea si dezvoltarea activitatilor de digital marketing, aliniate strategiei si obiectivelor companiei;
  • analiza si optimizarea investitiei de promovare in mediul online (PPC, Display, SEO, Affiliates, Social Media) cu obiective clare de ROI;
  • administrarea websiteului din perspectiva gestionarii continutului (operare CMS) in vederea optimizarii experientei utilizatorilor si cresterea performantelor de vanzari.

H2O

Apa pentru sport extrem. De aici am plecat in 2003 cand am lansat cel mai mare si complex portal de sport extrem activ si astazi la cote maxime si am ajuns peste tot in Romania.

Suntem generatii de rideri care am vrut sa crestem si sa obtinem tot ce se poate din sport extrem. Pentru asta am investit in comunitate, am facut in fiecare sezon competitii si evenimente, am adus cele mai prolifice branduri de echipamente, am construit locatii, am cautat cele mai aprige conditii de dat. Impartim totul cu tine.

De ce?

In fiecare an analizam piata si tendinta mondiala in sport extrem si o adaptam in Romania. Pastram comunitatea integra si unita, dar informam si marele public despre beneficiile imense de a practica action sports si de a alege in stil de viata liber, distractiv, cu riscuri, dar in control maxim.

Desi suntem pe cea mai periculoasa zona sportiva, detinem cele mai bune unelte de implementare sportive, ceea ce ne face sa securizam aceasta zona mai puternic decat un simplu mers pe strada.

Folosim cookie-uri pentru a va oferi o experienta mai placuta. Informatii
Ascunde si accepta