Avem un loc nou in echipa pentru un consultant PR, care pune pasiune in ceea ce face si in relatiile pe care le cultiva.


Pe langa munca de zi cu zi, va avea ocazia sa dezvolte campanii integrate de comunicare pentru unele dintre cele mai mari branduri din lume, pentru care este bine sa stie diferenta dintre strategie si tactica. Lucreaza bine cu media si clientii si stapaneste engleza la fel de bine.


Te asteptam sa ne cunoastem la o cafea.

Despre Noi

Smartpoint este cea mai importantă agenție independentă din România, oferind încă din anul 2005 servicii integrate de comunicare pentru companii din industrii variate, în zona Europei de Est.


Principalele atuuri ale companiei sunt: o echipă specializată, cu experiență în domenii multiple; un portofoliu de servicii integrate de comunicare (ATL/BTL/PR); expertiză în dezvoltarea unor campanii digitale desfășurate la nivel regional (România, Serbia, Bulgaria, Croația, Slovenia, Bosnia și Herzegovina) și rezultate dovedite.


Valorile în care credem sunt: parteneriat, onestitate, responsabilitate, îmbunătățire continuă, inovație, multiculturalism.


Smartpoint desfășoară activități de comunicare din sediul aflat în București, dar și în regiune prin echipele aflate în Belgrad și Sofia.


Portofoliul de clienți include lideri de piață precum eMAG (parte a grupului Naspers), CISCO, Epson, Kingston Technology, Nordeus, NVIDIA, Sony, UPS, Reckitt Benckiser, Playstation, KDF Energy, NOD, Banca Romaneasca, Hemofarm, KDF Energy.

Pastrati campurile completate la urmatoarea aplicare acceptand cookie-urile.
Maxim 4MB, doar pdf, doc, docx. Alta extensie/marime?
Distribuiti acest job cu prietenii:
Folosim cookie-uri pentru a va oferi o experienta mai placuta. Informatii
Ascunde si accepta