Job Sales Assistant

Loc de munca la Iutta in Bucuresti

Publicat pe 23 ianuarie

So Good They Can't Ignore You
Castiga o carte!

✨ Aplica la orice job pana pe 21 februarie si poti castiga cartea So Good They Can't Ignore You, scrisa de autorul Cal Newport, prin tragere la sorti. ✌

Căutăm o persoană pasionată de fashion, cu cunoștințe de limba engleză și abilități de comunicare, organizare, politețe și spontaneitate. Candidatul ideal trebuie neapărat să aibă calități excelente de Customer Service, abilități de organizare și atenție la detalii.

Dacă după ce am scris mai sus poți să pui un egal și numele tău, atunci uite ce ar trebui să faci ca Sales Assistant:

  • să asiguri recepția mărfii din atelier și să o inventariezi;
  • vei fi responsabil(ă) pentru aranjarea showroom-ului și de menținerea unui mediu de lucru ordonat și estetic;
  • să ții legătura cu furnizorii și partenerii;
  • vei răspunde de buna funcționare a magazinului online și vei lucra direct cu departamentul IT;
  • să te ocupi de confirmarea comenzilor prin apel telefonic și email, follow-up feedback clienți
  • să răspunzi de comenzile online, să pregătești coletele și să întocmești facturi, să ții legătura cu firma de curierat;
  • să întocmești rapoarte, să te ocupi de operarea plăților.

Beneficii

În cazul în care tu crezi că bifezi fiecare dintre multele cerințele pe care le căutăm, atunci, cu siguranță, meriți tot ceea ce e mai bun. Așa că, noi îți oferim un salariu competitiv în funcție de experiență și abilități și bonusuri în funcție de performanțe. Pe lângă acestea, ai acces la evenimente, conferințe și cursuri cu profesioniști. Partea bună e că toate astea se întâmplă atât în țară, cât și în străinătate. Ți-ar fi plăcut să mergi la Tokyo cu noi? 


La Iutta ai oportunitatea să crești și să te dezvolți alături de oameni creativi, flexibili, într-un spațiu de poveste direct în inima Bucureștiului. Plus că, uneori lucrăm de pe canapea și organizăm sau participăm la evenimente cu prăjiturele și vin. Te-am convins?

Maxim 3MB, doar pdf, doc, docx. Alta extensie?
Distribuiti acest job cu prietenii: