The 7 Habits of Highly Effective People
Castiga cartea The 7 Habits of Highly Effective People!

Aplica la orice anunt pana pe 27 februarie si poti castiga cartea The 7 Habits of Highly Effective People, scrisa de Stephen Covey, prin tragere la sorti. Nu mai astepa, dureaza 30 de secunde! ✨

cartepedia.ro

Căutăm o persoană cu experiență în digital marketing și care poate construi campanii eficiente în tot ceea ce ține de online. Dacă te regăsești în ce ai citit mai sus, trebuie doar să mai adaugi cunoștințe A/B testing și Google Analytics plus nivel avansat al limbii engleze și abracadabra! hai la o cafea să ne explici cum faci magie.

Deoarece un Online Marketing Manager trebuie să aibă o gândire strategică și să fie organizat, îți vom enumera mai jos, într-un mod foarte ordonat, ce presupune acest job:

  • să fii pasionat(ă) de social media, e-commerce si mediul online, în general;
  • să te ocupi de dezvoltarea și implementarea strategiei de marketing
  • să fii bun(ă) prieten(ă) cu Google Analytics, Facebook Ads, AdWords, Content Marketing, Social Media;
  • să gestionezi parteneriatele existente și să creezi noi oportunități;
  • să te ocupi de managementul, optimizarea campaniilor de promovare și a bugetelor, de raportarea și monitorizarea rezultatelor;
  • să coordonezi cercetarări de piață, să dezvolți concepte și idei împreună cu echipa de comunicare;
  • să oferi asistență și suport în organizarea și promovarea evenimentelor;
  • să faci prezentări si oferte către colaboratori, propuneri, analize, rapoarte, etc.
  • să fie responsabil(ă) de dezvoltarea și coordonarea comunicării interne și externe a brandului.

Beneficii

În cazul în care tu crezi că bifezi fiecare dintre multele cerințele pe care le căutăm, atunci, cu siguranță, meriți tot ceea ce e mai bun. Așa că, noi îți oferim un salariu competitiv în funcție de experiență și abilități și bonusuri în funcție de performanțe. Pe lângă acestea, ai acces la evenimente, conferințe și cursuri cu profesioniști. Partea bună e că toate astea se întâmplă atât în țară, cât și în străinătate. Ți-ar fi plăcut să mergi la Tokyo cu noi? 

La Iutta ai oportunitatea să crești și să te dezvolți alături de oameni creativi, flexibili, într-un spațiu de poveste direct în inima Bucureștiului. Plus că, uneori lucrăm de pe canapea și organizăm sau participăm la evenimente cu prăjiturele și vin. Te-am convins?

Folosim cookie-uri pentru a va oferi o experienta mai placuta. Informatii
Ascunde si accepta