Job Analist / Contabil junior

Loc de munca (Bucuresti) la Caserola

Publicat pe 28 decembrie

Candidatul ideal

Ai terminat o facultate cu profil economic? Ai deja experienta in contabilitatea primara (facturare, registru de casa) și vrei să-ți continui cariera într-un startup de succes? Dacă ești o persoană descurcăreață, atentă la detalii și cunosti bine Microsoft Excel (tabele-pivot, vlookups, functii IF), trimite-ne un CV în care să menționezi realizările din job-urile anterioare sau din timpul școlii.

Descrierea jobului

Te vei ocupa de urmarirea incasarilor si platilor catre furnizori / restaurante, vei tine evidenta facturilor si vei intocmi registrul de casa. Apoi în funcție de cum te descurci și ce planuri ai, vei putea în timp să te ocupi și de partea de management financiar-contabil al firmei (rapoartele de profitabilitate, cash-flow, intocmirea si depunerea documentelor fiscale)


Este un job FULL-TIME (8h pe zi).


Salariu: 2000 lei net / luna


De cand ai incepe: imediat, sau cel tarziu din ianuarie 2018

Descrierea companiei

Eat & Joy SRL prin intermediul site-ului livrează mâncare la domiciliu de la restaurante de top din București. Suntem activi pe piață din 2013, și în acest timp ne-am dezvoltat rapid concentrându-ne pe oferirea de servicii premium în special către clienți din mediul corporatist. Selectăm cu grijă restaurantele cu care colaborăm pentru a garanta calitatea mâncării, și selectăm de asemenea cu grijă persoanele pe care le aducem în echipă, pentru a oferi clienților întotdeauna servicii ireproșabile.

Pastrati campurile completate la urmatoarea aplicare acceptand cookie-urile.
Maxim 4MB, doar pdf, doc, docx. Alta extensie/marime?
Distribuiti acest job cu prietenii:
Folosim cookie-uri pentru a va oferi o experienta mai placuta. Informatii
Ascunde si accepta