The 7 Habits of Highly Effective People
Castiga cartea The 7 Habits of Highly Effective People!

Aplica la orice anunt pana pe 27 februarie si poti castiga cartea The 7 Habits of Highly Effective People, scrisa de Stephen Covey, prin tragere la sorti. Nu mai astepa, dureaza 30 de secunde! ✨

f64.ro

Echipa tanara si entuziasta, dar cu experienta in domeniul de performance marketing, este cu ochii in 4 dupa o persoana organizata, responsabila, prietenoasa si cu experienta de Account Management/ Project Management de minim 3 ani intr-o agentie de digital/ performance marketing.

Tu cunosti mecanismele PPC, esti atent la detalii si mereu curios de trenduri noi, stii cum sa prezinti clientilor campanii de Google Ads si Facebook ads, ai la activ gestionarea de campanii de E-mail Marketing si interpretezi cu maiestrie date din Analytics care sa ajute la cresterea performantelor din campanii. Certificarea Google AdWords si/sau parcurgerea cursurilor O.M.A./ Atelierul Digital reprezinta un avantaj. Sa mai zicem ca Word, Excel si Power Point iti sunt prietenii de nadejde in fiecare zi?

Vrem sa te cunoastem daca consideri ca sansa de a lucra intr-o mica agentie aflata in crestere, intr-un domeniu dinamic si in permanenta dezvoltare face parte din motivatia ta!

Pastrati campurile completate la urmatoarea aplicare acceptand cookie-urile.
Maxim 4MB, doar pdf, doc, docx. Alta extensie/marime?
Distribuiti acest job cu prietenii:
Folosim cookie-uri pentru a va oferi o experienta mai placuta. Informatii
Ascunde si accepta