The 7 Habits of Highly Effective People
Castiga cartea The 7 Habits of Highly Effective People!

Aplica la orice anunt pana pe 27 februarie si poti castiga cartea The 7 Habits of Highly Effective People, scrisa de Stephen Covey, prin tragere la sorti. Nu mai astepa, dureaza 30 de secunde! ✨

top-shop.ro

Seliton SRL este lider în dezvoltarea de magazine online. Aceasta companie, subsidiara Mirchev Ideas care la randul sau detine peste 4000 de magazine online active si este lider de 15 ani pe piata de e-commerce din Bulgaria, este autoarea platformei de comert electronic Seliton si are in portofoliu deja peste 500 de magazine online active in Romania. Echipa Seliton deservește clienți din România, Bulgaria, Turcia, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Europa, Japonia dar se ocupa preponderent de clientii romani.

Echipa noastra este formata din dezvoltatori de software calificati si motivati, care lucreaza pe proiecte pe termen lung sau pentru nevoile specifice ale clientilor.În momentul de fata, oferim oportunitatea unor noi angajati sa se alature colectivului nostru.

În urma extinderii numarului de clienti ai Seliton în România, suntem in cautarea unei persoane cu simt de raspundere pentru departamentul de suport tehnic clienti.

Responsabilitati principale:

Sa ajute telefonic, prin e-mail sau prin intermediul altor canale de comunicare la setarile si configurarile magazinelor online bazate pe platforma Seliton. Sa ruleze instalari de software, actualizari de la versiuni anterioare la ultima disponibilă, să instaleze module suplimentare. Dacă ai cunoştiinţe tehnice bune şi doreşti să le foloseşti pentru a avansa/dezvolta, poţi să te implici în realizarea de modificări minore de design şi ale funcţionalităţilor platformei sau să administrezi serverele la nivel basic/entry level.

Cerinte necesare:

 • Experienta utilizare cPanel / FTP / SSL / Email / DNS
 • Experienta cu servere bazate pe Linux va fi considerata un avantaj important
 • Bune abilitati de comunicare
 • Motivatie si responsabilitate
 • Disponibilitatea de a lucra la norma întreaga
 • Cunostinte excelente de limba engleza, scris si vorbit

Noi va oferim:

 • Munca interesanta si diversificata legata de solutionarea unor cazuri interesante în cadrul magazinele online din România
 • Posibilitatea de a învata de la o echipa de programatori si designeri web de elita
 • Remuneratie atractiva
 • Lucrul cu tehnica moderna, mediu confortabil in ambient climatizat, in cladire de birouri clasa A
 • Program de lucru intre 10:00 si 18:30, doar de luni - vineri

Pentru a aplica pentru aceasta pozitie va rugam sa trimiteti CV-ul dvs. în limba Engleza. Candidatii aprobati pentru interviu vor fi contactati în termen de o saptamâna. Interviurile se vor desfăşura în limba engleză.

Pastrati campurile completate la urmatoarea aplicare acceptand cookie-urile.
Maxim 4MB, doar pdf, doc, docx. Alta extensie/marime?
Distribuiti acest job cu prietenii:
Folosim cookie-uri pentru a va oferi o experienta mai placuta. Informatii
Ascunde si accepta