Your Brain at Work
Castiga cartea Your Brain at Work!

Aplica la orice job pana pe 27 ianuarie si poti castiga cartea Your Brain at Work, scrisa de David Rock, prin tragere la sorti. Nu mai astepa! ✨

Salut.


Te căutăm de ceva vreme, dar încă nu te-am găsit. Era de așteptat, orice ascunzătoare de super erou e dificil de depistat. Între timp, nu ne supărăm dacă ne găsești tu pe noi. Suntem o comunitate de 600+ voluntari care dezvoltă aplicații software open-source care să facă lumea asta (în special România) un loc mai bun pentru noi toți.


Avem nevoie în misiunea noastră de un Chief Communications Officer alături de care să ne construim strategia de comunicare aici la Code for Romania atât pentru noi cât și pentru aplicațiile pe care le dezvoltăm pro-bono pentru societate.


Responsabilitățile tale vor fi coordonarea departamentului de comunicare, format din specialiști voluntari ai organizației, implementarea alături de aceștia a strategiei de comunicare, lansarea programelor și aplicațiilor și comunicarea acestora, coordonarea și extinderea parteneriatelor media ale organizației și administrarea canalelor noastre comunicare (da, avem multe), conceperea și coordonarea campaniilor de crowdfunding locale și internaționale și participarea la evenimente ca reprezentant al nostru.


So, long story short, vrem pe cineva cu multă experiență în comunicare (în special digital communication) - ideal peste 6 ani în poziții relevante - care stăpânește la un nivel excelent limbile română și engleză, cineva autonom, eficient și care nu se teme de lucrul cu voluntari.


Postul de erou este full-time și este remunerat corespunzător, dar natura pro-bono a organizației face ca uneori orele de lucru să varieze. Suntem deschiși și spunem de la început că multe dintre activitățile noastre au loc în weekend și unele call-uri se petrec după ora 18.00. Îți oferim o mansardă foarte călduroasă iarna și colegi amuzanți și care fac dimineața cafea bună, deschidere către o comunitate de voluntari care lucrează de pe 12 fusuri orare și acces la Code for All, cea mai mare rețea de organizații de civic tech din lume (btw, we are the second biggest one). Dar, cel mai important, vrem să te avem alături de noi într-o echipă de oameni unul și unul care schimbă, zi de zi, în bine, lumea din jurul lor.


Aici poți urmări un sumar al ultimului an la Code for Romania :)


Te-am convins că suntem liga de eroi potrivită pentru tine? Atunci trimite-ne un CV și o scrisoare de intenție și nu uita, în scrisoare, să ne spui și care ar fi #1 communication improvement pe care crezi că ar trebui să-l facem împreună la Code for Romania în 2019?

Pastrati campurile completate la urmatoarea aplicare acceptand cookie-urile.
Maxim 4MB, doar pdf, doc, docx. Alta extensie/marime?
Distribuiti acest job cu prietenii:
Folosim cookie-uri pentru a va oferi o experienta mai placuta. Informatii
Ascunde si accepta