Your Brain at Work
Castiga cartea Your Brain at Work!

Aplica la orice job pana pe 27 ianuarie si poti castiga cartea Your Brain at Work, scrisa de David Rock, prin tragere la sorti. Nu mai astepa! ✨

Esti pasionat de programare? Esti open-minded si iti place sa tii pasul cu tehnologia moderna?


Quartz Matrix are nevoie de tine!


Te cautam pe tine, cel dinamic, cu initiativa si dornic de a te remarca prin actiuni si rezultate

Vrei sa aflii mai multe ? Atunci, CV-ul tau trebuie sa ajunga la noi!


Companie orientata pe inginerie si solutii tehnologice, cu o experienta in piata de peste 20 de ani, recrutam un nou coleg care va ocupa functia de: Web developer (Inginer Dezvoltare Aplicatii Web).

Descrierea postului:

Obiectivul postului este dezvoltarea si intretinerea aplicatiilor de tip web interne si cele pentru clientii companiei. Cautam un coleg motivat, tolerant, open-minded, dornic sa tina pasul te tehnologia moderna, vesel (dar responsabil), creativ, dispus sa puna umarul la crearea/intretinerea unor proiecte care aduc plus valoare oamenilor care le utilizeaza.


Una din aplicatiile companiei in curs de dezvoltare din echipa careia vei face parte o aplicatie software destinata managementului activitatii de mentenanta a echipamentelor din cadrul unei fabrici, companii, cladire de birouri etc. Rolul sau principal este acela de a organiza eficient intreaga activitate de mentenanta si de a oferi personalului responsabil control asupra echipamentelor, materialelor, activitatilor si costurilor asociate mentenantei. Printre caracteristicile/functionalitatile acesteia se numara: managementul echipamentelor, managementul materialelor, managementul reviziilor/interventiilor, rapoarte, alarme, etc. Proiectul serveste clienti importanti din Romania si vei beneficia de faptul ca participi chiar din faza de inceput a unui proiect pe termen lung, ce imbina libertatea specifica startup-urilor cu suportul extensiv specific unor companii/corporatii mari.


Pe langa implementarea efectiva a functionalitatilor in cadrul proiectelor ai oportunitatea de a relationa direct cu clientii companiei, de a capta feedback-ul venit de la acestia si de a explora oportunitatile noi de dezvoltare. Vei invata, dezvolta, integra si intretine diferite aplicatii web relationand in acelasi timp si cu echipa de marketing si/sau de design pentru a obtine mereu rezultatul cel mai bun

Care sunt cerintele acestei functii?

 • Studii superioare;
 • Cunostinte de baza in OOP;
 • Familiarizat cu tehnologiile Open Source in domeniul dezvoltarii de aplicatii web (PHP, MySQL, CSS, HTML, JavaScript, jQuery, Twitter Bootstrap etc);
 • Capacitate de a lucra independent si in echipa;
 • Cunoaste operational limba engleza;
 • Capacitate si dorinta de invatare si perfectionare permanente;
 • Ar fi bine-venita si o experienta in domeniu, insa nu este un criteriu absolut necesar;
 • Constituie un avantaj cunoasterea unor platforme precum: Drupal, Prestashop, Moodle;
 • Constituie un avantaj cunoasterea tehnologiilor Microsoft: ASP.NET, C#, ASP.NET MVC ;

In schimb iti putem oferi:

 • Salariu motivant pe masura performantelor
 • Posibilitati de evolutie profesionala deosebite reale cu plan de cariera personalizat
 • Plan de training si pregatire profesionala, acces la programe de training si documentatie de la cele mai importante companii de pe plan mondial.
 • Atmosfera de lucru placuta, intr-un mediu cu resurse de inalt nivel.
 • Suport tehnic si echipa software tanara si competenta.

Daca doresti sa faci parte dintr-o echipa autonoma si vrei libertate pentru ideile tale profesionale dar dovedesti flexibilitate considerand si puncte diferite de vedere, atunci este momentul sa aplici acum si sa trimiti CV-ul .

Pastrati campurile completate la urmatoarea aplicare acceptand cookie-urile.
Maxim 4MB, doar pdf, doc, docx. Alta extensie/marime?
Distribuiti acest job cu prietenii:
Folosim cookie-uri pentru a va oferi o experienta mai placuta. Informatii
Ascunde si accepta