The 7 Habits of Highly Effective People
Castiga cartea The 7 Habits of Highly Effective People!

Aplica la orice anunt pana pe 27 februarie si poti castiga cartea The 7 Habits of Highly Effective People, scrisa de Stephen Covey, prin tragere la sorti. Nu mai astepa, dureaza 30 de secunde! ✨

cartepedia.ro

Vrei mai mult? Dezvoltă-ți o carieră în Brand Management! Echipa Nutrivita Marketing & Distribution, unul din pionierii pieței de alimente BIO și diet din România, se mărește. Vino alături de noi să creșți profesional împreună cu branduri internaționale de top: Isostar, Gerlinea, Gerble, Bjorg, Bio Junior, etc.

Ești (Jr.) Brand Manager sau Marketing Specialist și visezi la un pas în față? Dă-i o șansă carierei tale să atingă un nou nivel. Ca Brand Manager vei face parte dintr-o echipă cu experiență de peste 30 de ani cumulați în multinaționale și mediu antreprenorial, vei avea expunere internațională, vei crea și implementa planuri de marketing pentru brandurile alocate, pe scurt, vei putea experimenta și–ți vei pune în valoare creativitatea.

Candidatul ideal? Minimum 2 ani de experiență în marketing și comunicare, abilități de comunicare, inițiativă și creativitate, o bună cunoaștere a limbii engleze, franceză și germană reprezintă un plus. Și mai presus de toate, dorința de a savura din plin fiecare zi. Așteptăm CV-ul tău. Compania își are sediul în zona Andronache/ Carrefour Colentina/ Pipera. Ne găsești ușor pe Google Maps. Stai în zonă? Ce noroc! Nu? Ajungi fie cu mijloace de transport, fie cu unul din colegii din vânzări care te poate lua de pe traseu. Unde mai pui că avem cea mai bună cafea din zona! Hai să ne cunoaștem!

Folosim cookie-uri pentru a va oferi o experienta mai placuta. Informatii
Ascunde si accepta