Your Brain at Work
Castiga cartea Your Brain at Work!

Aplica la orice job pana pe 27 ianuarie si poti castiga cartea Your Brain at Work, scrisa de David Rock, prin tragere la sorti. Nu mai astepa! ✨

Căutăm o persoană pasionată de QA, ambițioasă, proactivă, capabilă de autoorganizare, căreia să îi placă și să fie motivată de un mediu de lucru confortabil, cu colegi tineri și veseli.

Agile Freaks a luat ființă în anul 2009 și de atunci s-​a extins ca număr de angajați și, mai ales, ca număr de proiecte pentru clienții din Europa și SUA.

Este o companie de dezvoltare software din Sibiu, în prezent aproximativ 15 developeri și 2 QA lucrează împreună sau împărțiți pe diferite proiecte.

Câteva din beneficiile pe care le veți avea dacă veți deveni parte din echipă: administratori open-​minded, sediu modern, masa de prânz asigurată zilnic, transparență financiară, bugete speciale alocate dezvoltării profesionale – conferințe, cursuri, tabere.

Pentru a fi persoana potrivită pentru acest post, din punct de vedere profesional, aveți cel puțin trei ani experiență în domeniul testării, ați făcut parte din mai multe proiecte pe parcursul acestor ani și v-​ați ocupat de toate fazele testării.

Studiile în domeniul IT reprezintă avantaj, deoarece aveți capacitatea de a înțelege sisteme de arhitectură și protocoale de comunicare, puteți interveni în codul scris și aduce modificări.

Ați testat diverse aplicații/​produse manual, automat și semi-​automat, pe diferite platforme – desktop, web, mobile. Aici o să vă ocupați mai mult de testarea automată.

Vorbiți și scrieți coerent limba engleză.

Produsul pe care veți lucra în cea mai mare parte a timpului este o platformă de videostreaming aparținând unui mare producător de filme american.

Veți testa pe multe device-​uri – dacă sunteți pasionat/​ă de ultimele tehnologii din domeniu, aveți șansa să le folosiți zilnic și să le cunoașteți mai bine.

Câteva din responsabilități au legătură cu: planificarea și executarea testelor funcționale, de integrare, de regresie, de performanță; realizarea testării manuale și automatizarea testării; identificarea problemelor și vulnerabilitatea la nivelul soft-​ului; evaluarea codului pentru a stabili calitatea, scalabilitatea și performanța lui.

Beneficii și condiții de muncă

  • bugete speciale alocate dezvoltării profesionale: conferințe, cursuri, tabere;
  • masa de prânz asigurată zilnic;
  • profit sharing la sfârșitul anului;
  • bonus de concediu pentru primele 21 de zile;
  • STARTUP FUND: după cel puțin 3 ani în echipă, poți aplica pentru un fond special pentru startups, pentru a dezvolta propriile idei – vei avea propria companie;
  • 4 h/​săptămână, fiecare membru al echipei le alocă unui proiect personal, care poate deveni proiectul întregii echipe/​al unei părți din echipă;
  • program flexibil;
  • laptop de ultimă generație;
  • device-​uri de ultimă generație pentru testare;
  • acces la minibar.

Dacă această oportunitate vi se potrivește, vă invit să apăsați butonul APLICĂ.

Folosim cookie-uri pentru a va oferi o experienta mai placuta. Informatii
Ascunde si accepta