The 7 Habits of Highly Effective People
Castiga cartea The 7 Habits of Highly Effective People!

Aplica la orice anunt pana pe 27 februarie si poti castiga cartea The 7 Habits of Highly Effective People, scrisa de Stephen Covey, prin tragere la sorti. Nu mai astepa, dureaza 30 de secunde! ✨

cartepedia.ro

Cautam Junior designer talentat, ambitios si dornic de afirmare in branding, capabil sa inteleaga brief-​uri si sa dezvolte proiecte de packaging design pe baza unui manual de brand, sau a unui concept creativ primit de la Senior designer.

Daca ai studiat Arte plastice, sau arhitectura, lucrezi bine in pachetul Adobe si ai deja un portofoliu de lucrari de branding, trimite-​l impreuna cu un scurt cv.

AMPRO

Infiintata in 2005, AMPRO este cea mai premiata agentie de strategie si design de brand din Romania, care ofera o gama completa de servicii de branding. Obiectivul AMPRO este sa ajute produsele clientilor sa fie remarcate, memorate si sa se vanda. Astfel, AMPRO livreaza strategii clare si competente, carora le da viata prin solutii curajoase de design. AMPRO face parte din EPDA, asociatia europeana de profil si a castigat pana in prezent 45 premii internationale la concursuri de packaging & brand design.

Folosim cookie-uri pentru a va oferi o experienta mai placuta. Informatii
Ascunde si accepta