Job Junior Designer

Loc de munca (Bucuresti) la Ampro

Publicat pe 13 august

So Good They Can't Ignore You
Castiga cartea So Good They Can't Ignore You!

✨ Aplica la orice job pana pe 20 octombrie si poti castiga cartea So Good They Can't Ignore You, scrisa de autorul Cal Newport, prin tragere la sorti. ✌

Cautam Junior designer talentat, ambitios si dornic de afirmare in branding, capabil sa inteleaga brief-​uri si sa dezvolte proiecte de packaging design pe baza unui manual de brand, sau a unui concept creativ primit de la Senior designer.

Daca ai studiat Arte plastice, sau arhitectura, lucrezi bine in pachetul Adobe si ai deja un portofoliu de lucrari de branding, trimite-​l impreuna cu un scurt cv.

AMPRO

Infiintata in 2005, AMPRO este cea mai premiata agentie de strategie si design de brand din Romania, care ofera o gama completa de servicii de branding. Obiectivul AMPRO este sa ajute produsele clientilor sa fie remarcate, memorate si sa se vanda. Astfel, AMPRO livreaza strategii clare si competente, carora le da viata prin solutii curajoase de design. AMPRO face parte din EPDA, asociatia europeana de profil si a castigat pana in prezent 45 premii internationale la concursuri de packaging & brand design.

Pastrati campurile completate la urmatoarea aplicare acceptand cookie-urile.
Maxim 3MB, doar pdf, doc, docx. Alta extensie?
Distribuiti acest job cu prietenii:
Folosim cookie-uri pentru a va oferi o experienta mai placuta. Informatii
Ascunde si accepta