The 7 Habits of Highly Effective People
Castiga cartea The 7 Habits of Highly Effective People!

Aplica la orice anunt pana pe 27 februarie si poti castiga cartea The 7 Habits of Highly Effective People, scrisa de Stephen Covey, prin tragere la sorti. Nu mai astepa, dureaza 30 de secunde! ✨

f64.ro

Te asteptam in echipa VIVRE!

Invatam si crestem impreuna in cel mai de success start-​up de e-​commerce romanesc!

Foarte important pentru noi este felul tau de a fi.

Ce ne dorim de la tine:

Contam pe tine ca vei avea cunostintele de baza in domeniul financiar contabil foarte bine puse la punct, prin studiile de specialitate pe care le-​ai efectuat, in facultate sau in timpul liber. De aceea preferam sa ai studii superioare finalizate in domeniul economic.

De asemenea, ar fi util sa cunosti limba engleza la un nivel mediu, in cazul in care vei interactiona cu partenerii nostri, dar si pentru faptul ca avem si colegi straini.

Cunoasterea formulelor de baza din Excel si prelucrarea cu usurinta a unui volum mare de date vor fi apreciate.

In ceea ce priveste experienta, cautam colegi la inceput de drum pentru acest post.

In prezent, in echipa noastra avem nevoie de colegi proactivi, orientati catre gasirea de solutii prin comunicarea foarte buna in echipa a provocarilor cu care te vei confrunta in fiecare zi.

Iata activitatile in care te vei implica:

Pentru inceput vei desfasura urmatoarele activitati, urmand ca in timp sa-​ti fie alocate sarcini mai complexe, care sa te ajute sa-​ti dezvolti abilitatile in domeniul financiar –contabil:

 • Evidenta si inregistrarea contabila a documentelor aferente achizitiilor de materiale si servicii;
 • Verificare si inregistrare deconturi de cheltuieli interne si pentru delegatii internationale, intocmire dispozitii plata /​incasare;
 • Avand in vedere ca Vivre Deco vinde marfuri direct catre clientii finali din 9 tari, vei avea alocate o parte dintre aceste tari pentru activitatile:
 • Evidenta si inregistrarea contabila a extraselor bancare in lei si in valuta;
 • Reconcilierea zilnica in sistemul informatic a fisierelor din banca privind incasarile de la clienti cu facturile aferente;
 • Generarea din sistemul informatic si verificarea fisierului de plati retururi clienti, in vederea exportarii acestuia in sitemul informatic al bancilor partenere.
 • Suport pentru echipa la inchiderile lunare si auditurile statutare.

Ce beneficii vei avea?

 • Un pachet salarial motivant: salariul net de incadrare in intervalul Doua Mii Cinci Sute — Doua Mii Opt Sute lei in functie de experienta si de atributii, bonus salarial in functie de performanta (dupa perioada de proba), bonuri de masa, asigurare medicala privata;
 • Decontare integrala taxe CECCAR si alte organisme de certificare a profesiei din Romania (CCFiscali sau CAFR);
 • Oportunitati de invatare accelerata si dezvoltare profesionala in cea mai complexa organizatie din industria home deco si zona geografica CEE;
 • Vei face parte dintr-​o echipa tanara si responsabila, cu o cultura organizationala dinamica;
 • Oportunitati de avansare in functie de rezultate.

Localizare:

Adresa: Cladirea Green Gate din B-​dul Tudor Vladimirescu Nr. 22, etaj 7, Sector 5

Suntem localizati in imediata apropiere a Pietei Chirigiu — Green Gate se afla in vecinatatea unor puncte de reper importante, precum Hotel Grand Mariott, Palatul Parlamentului si Piata Unirii. Localizarea cladirii ofera acces atat la statia de metrou Izvor (M1, M2), cat si la cea de la Unirii (M1, M2, M3), dar si la autobuze (117, 136) si tramvaie (32, 25, 8 , 11, 1).

Tip de activitate: full-​time (Luni—Vineri, program de la ora 09.00 la ora 18.00) la sediul nostru din Bucuresti, cladirea Green Gate din B-​dul Tudor Vladimirescu Nr. 22, Sector 5.

Asteptam cu interes CV-​ul tau!

Te invitam sa cunosti activitatile din cadrul departamentului si sa aplici online prin uploadarea CV-​ului tau, oferindu-​ne cat mai multe informatii despre tine referitor la disponibilitate si experienta profesionala anterioara.

Candidatii care indeplinesc cerintele mentionate mai sus, sunt invitati sa aplice. Doar candidatii selectati vor fi contactati pentru un interviu. In cazul in care nu vei fi selectat de aceasta data, CV-​ul va ramane in baza noastra de date pentru oportunitati viitoare.

Despre VIVRE

Suntem un retailer online specializat in domeniul Home & Lifestyle prezent in 9 piete europene: Romania, Bulgaria, Ungaria, Croatia, Polonia, Slovacia, Slovenia, Republica Ceha si Grecia. Echipa noastra este formata din peste 280 de persoane: buyers, content producers, developers, marketers, operations si logistics. Scopul nostru este de a fi destinatia principala de cumparaturi a clientilor pentru home & lifestyle si de a reprezenta o inspiratie in Europa de Est si Centrala.

Folosim cookie-uri pentru a va oferi o experienta mai placuta. Informatii
Ascunde si accepta