The 7 Habits of Highly Effective People
Castiga cartea The 7 Habits of Highly Effective People!

Aplica la orice anunt pana pe 27 februarie si poti castiga cartea The 7 Habits of Highly Effective People, scrisa de Stephen Covey, prin tragere la sorti. Nu mai astepa, dureaza 30 de secunde! ✨

f64.ro

Cautam un/​o coleg/​a cu experienta (minim 5 ani) in tinerea contabilitatii, cu atitudine pozitiva, organizat/​a, capabil/​a sa tina evidenta mai multor societati comerciale.

Experienta in lucru la firma de contabilitate, limba engleza/​italiana si cunostinte de lucru in Excel constituie un avantaj.

Programul de contabilitate in care lucram pentru cea mai mare parte a clientilor nostri este SAGA.

Daca te regasesti in acest profil, te asteptam in echipa noastra!

Descrierea jobului

 • Organizeaza si asigura efectuarea corecta si la timp a inregistrarilor in contabilitate, pe baza documentelor primite de la clienti;
 • Verifica corectitudinea inregistrarilor contabile;
 • Verifica componenta soldurilor conturilor si efectueaza reglari pe baza acestora;
 • Verifica si/​sau efectueaza inchiderea conturilor de venituri, cheltuieli si TVA, regleaza dupa caz balantele de verificare lunare;
 • Stabileste impozitele de plata;
 • Intocmeste declaratiile fiscale obligatorii;
 • Intocmeste bilanturile contabile;
 • Tine evidenta mijloacelor fixe;
 • Documenteaza lucrari de consultanta fiscala in colaborare cu consultantii fiscali ai societatii;
 • Intocmeste raportari speciale pentru clienti;
 • Mentine legatura cu clientii repartizati.

Ce oferim:

 • Posibilitatea de dezvoltare a carierei intr-​un mediu de lucru profesionist si dinamic;
 • Dezvoltarea competentelor profesionale;
 • Salariu motivant, stabilit in functie de nivelul de pregatire.

Îţi oferim oportunităţi de specializare și de dezvoltare a unei cariere de succes

ContaDB este o companie de top din Târgoviște în aria serviciilor contabile, de consultanță și salarizare, premiată în topul local al celor mai bune societăți membre CECCAR, filiala Dâmbovița. În cei 15 ani de activitate am devenit un partener respectat în mediul de afaceri din Târgoviște și București, pentru antreprenori și firme cu afaceri semnificative în diverse domenii. Specialiștii si experții noștri contabili acoperă la cele mai înalte standarde profesionale, toate cerințele oricărei firme care-și desfășoară afacerile în România, de la startup până la optimizare. Ne respectăm clienţii şi tratăm fiecare firmă cu aceeaşi seriozitate. Atitudinea și acțiunile noastre sunt orientate spre identificarea, înțelegerea și acoperirea nevoilor clientului.

Căutăm permanent colegi noi, cu atitudine pozitivă, proactivi şi responsabili. Dacă te regăseşti în acest profil, te aşteptăm în echipa noastră!

De ce să lucrezi într-​o firmă de contabilitate?

În echipa noastră, vei avea ocazia să te dezvolți continuu într-​un mediu de lucru dinamic, în care poți prinde experiență rapid. Alături de noi vei cunoaște un număr mare de spețe și vei întâlni provocări profesionale care te vor motiva să-​ți atingi potențialul. Vei avea ocazia să intri în contact cu mediul dinamic al afacerilor și vei lucra cu o echipă de profesioniști.

Pregătire

Compania noastră este orientată pe a-​și cultiva o echipă cât mai bine pregătită. De aceea investim constant în cursuri și calificări pentru experții noștri.

Procesul de pregătire începe cu identificarea punctelor de interes ale fiecărui angajat. Odată identificate, acestea sunt dezvoltate prin facilitarea accesului la cele mai bune cursuri pentru perfectarea aptitudinilor respetive.

Experiență

Pregătirea teoretică poate fi pusă în valoare doar prin practică. De aceea, după fiecare curs, căutăm să oferim colegilor noștri expunere la cazuri reale în care să-​și poată testa noile cunoștințe și demonstra abilitățile.

Folosim cookie-uri pentru a va oferi o experienta mai placuta. Informatii
Ascunde si accepta