Job Operator suport tehnic IT si Helpdesk intern

Loc de munca (Constanta) la Minifarm

Publicat pe 4 iulie

So Good They Can't Ignore You
Castiga cartea So Good They Can't Ignore You!

✨ Aplica la orice job pana pe 20 octombrie si poti castiga cartea So Good They Can't Ignore You, scrisa de autorul Cal Newport, prin tragere la sorti. ✌

Candidatul ideal trebuie să știe să lucreze cu oamenii și să înțeleagă diversele tipuri de caractere umane și modul optim de abordare al lor. Pe lângă acest element crucial, candidatul ideal trebuie să fie o persoană tehnică sau cel puțin pasionată de aspectul tehnic al sistemelor digitale de calcul.

Atribuții:

 1. Instalează și configurează calculatoare și rețele de calculatoare conform specificațiilor conducerii (administratorului IT).
 2. Oferă suport tehnic pentru software-​ul utilizat în companie.
 3. Oferă suport tehnic pentru hardware-​ul utilizat în companie.
 4. Depanează defecțiuni hardware și pe parcurs și defecțiuni (bug-​uri) software cu cât învață mai bine software-​ul utilizat în companie.
 5. Documentează și raportează bug-​urile descoperite firmei de dezvoltare software cu care colaborează compania și/​sau conducerii.
 6. Învață în mod constant, mai ales particularitățile software-​ului utilizat în companie, astfel încât să existe foarte puține întrebări despre acest soft la care să nu poată să răspundă.
 7. Utilizează aplicații de administrarea a infrastructurii și conectare remote, pentru a interveni de la distanță și a rezolva problemele de suport tehnic.
 8. Rezolvă probleme asignate prin aplicațiile interne de helpdesk /​issue tracker.
 9. Rezolvă problemele/​incidentele conform ariei de responsabilitate.
 10. Colaborează cu colegii de muncă pentru rezolvarea problemelor comune sau mai larg răspândite.
 11. Realizează rapoarte de activitate, conform normelor și procedurilor interne.
 12. Îndeplinește toate rolurile și responsabilitățile ce îi sunt alocate ca parte a unui proiect, în concordanță cu indicațiile primite de la conducere.
 13. Asistă la alte proiecte sau servicii, dacă îi este solicitat, în concordanță cu specificațiile comunicate.
 14. Ține legătura cu furnizorii de consumabile IT și tehnică de calcul, pentru cereri de oferte și comenzi de achiziție, în concordanță cu procedura internă de achiziție și cu specificațiile primite de la conducere.

Cerințe tehnice:

 1. Microsoft Windows (instalare, configurare, depanare);
 2. Microsoft Office (instalare, configurare, depanare);
 3. Cunoștințe minime despre Active Directory (Group Policy, DNS, startup scripts, inrolare);
 4. Capacitatea de a diferenția probleme cauzate de software, hardware, rețeaua de comunicații;
 5. Cunoștințe medii despre rețea și aplicații standard de diagnostic (ping, trace route, telnet, netstat, nslookup, ipconfig, ifconfig, proxy etc.) și cablare structurată (capacitatea de a conecta echipamente la rețea);
 6. Cunoștințe despre arhitectura calculatoarelor și a perifericelor (PCI, USB, SATA, SAS, etc.);

Constituie un avantaj:

 1. Cunoștințe despre deployment automat al sistemelor de operare (PXE);
 2. Cunoștințe despre platforma Office 365;
 3. Cunoștințe avansate despre Active Directory;
 4. Cunoștințe despre sistemele enterprise de management al flotei de calculatoare (de exemplu System Center Configuration Manager);

Alte cerințe:

 1. Carnet de conducere categoria B;
 2. Limba Engleză;
 3. Lucrul în echipă;
 4. Capacitate de comunicare și empatie;
 5. Gândire analitică și logică.
 6. Capacitate de înțelegere a diverselor caractere ale oamenilor și abordarea optimă fiecăruia, astfel încât aceștia să fie aproximativ la fel de mulțumiți de suportul pe care îl primesc de la aceeași persoană.
 7. Capacitate de înțelegere high level (macro) a unor procese.
 8. Autonomie în rezolvarea problemelor și capacitatea de a se documenta pentru a remedia probleme noi.

Suntem o companie cu capital 100% românesc, ce formează un lanț de peste 60 de farmacii poziționate în zona de Sud-Est a țarii și adaptate nevoilor pacienților noștri. Dorim să-ţi fim alături în permanenţă prin oferirea unei game largi de produse, consiliere de frumuseţe, oferirea de terapii alternative şi produse homeopate, dar şi eliberarea de reţete gratuite şi compensate. Când ai nevoie sfaturi şi recomandări profesioniste vrem să ştii că la Minifarm vei găsi pe cineva pregătit să te ajute.

Reunim profesionişti, cu studii în medicină, farmacie, management, informatică, resurse umane, marketing, juridic, comunicare, logistică sau aprovizionare şi investim constant în pregătirea profesională a acestora.

Colegii noștri beneficiează în permanenţă de training-​uri de specialitate şi teambuilding-​uri pentru a se putea adapta rapid la schimbările care intervin pe piaţa şi pentru a putea satisface eficient nevoile clienţilor. Astfel, sunt mereu informaţi și pregătiţi în ceea ce priveşte noutăţile din domeniu, produsele din farmacie şi modalitatea de comunicare cu tine, clientul final.

Pastrati campurile completate la urmatoarea aplicare acceptand cookie-urile.
Maxim 3MB, doar pdf, doc, docx. Alta extensie?
Distribuiti acest job cu prietenii:
Folosim cookie-uri pentru a va oferi o experienta mai placuta. Informatii
Ascunde si accepta