Job PPC Specialist

Loc de munca (Bucuresti) la DigitalU

Publicat pe 21 iunie

Cautam un PPC Specialist care sa jongleze cu campanii de Google Adwords si Facebook Ads, de la creare, pana la derulare si optimizare.

Bineinteles, trebuie sa fii de gasca, sa fii creativ si sa ai experienta in Digital Marketing. De asemenea, daca excelezi pe partea de copywriting, dar nu ai cochetat cu PPC-​ul pana acum, noi tot iti asteptam CV-​ul.

  • Va trebui sa monitorizezi permanent campaniile publicitare si sa analizezi rezultatele pentru a putea livra rapoartele saptamanale si veni cu imbunatatiri acolo unde este cazul.
  • Vei redacta texte promotionale pentru campanii, atat Facebook, cat si Google si te vei implica in interactiunea cu vizitatorii site-​urilor sau paginilor de social media din portofoliu.
  • Vei dezvolta strategii complexe de Digital Marketing si vei urmari implementarea acestora.

Agentia noastra are o experienta de 12 ani in furnizarea serviciilor 360 de webdesign si promovare online. Lucram atat cu clienti din tara, cat si cu clienti internationali, aspect ce né-​a invatat sa né pliem foarte bine pe nevoile fiecaruia si sa obtinem rezultate excelente impreuna.

Suntem o echipa tanara, din cale-​afara de ambitioasa si pusa intotdeauna pe invatat lucruri noi care, cu siguranta, iti vor folosi si tie. Vei avea ocazia sa iti imbunatatesti cunostintele, vei beneficia de un program flexibil si vei lucra intr-​un sediu ultracentral.

Covrigi de la Luca, aripioare picante de la KFC, un sandwich de la Subway sau ceva usor de la Salad Box?

Da, ai ghicit, suntem chiar la Piata Unirii 1, pe Splaiul Independentei, numarul 1.

Cate coincidente!

Ce inseamna asta?

Ca o sa fim alegerea ta numarul 1, asa ca trimite-​né CV-​ul!

Abia asteptam sa te cunoastem. :)

Pastrati campurile completate la urmatoarea aplicare acceptand cookie-urile.
Maxim 4MB, doar pdf, doc, docx. Alta extensie/marime?
Distribuiti acest job cu prietenii:
Folosim cookie-uri pentru a va oferi o experienta mai placuta. Informatii
Ascunde si accepta