Your Brain at Work
Castiga cartea Your Brain at Work!

Aplica la orice job pana pe 27 ianuarie si poti castiga cartea Your Brain at Work, scrisa de David Rock, prin tragere la sorti. Nu mai astepa! ✨

Candidatul ideal

Căutăm o persoană care are experiență în dezvoltarea de aplicații pentru dispozitive cu iOS . Dacă ai o astfel de experiență și ești familiar cu xCode și Swift , această oportunitate este pentru tine. De asemenea, dacă nivelul de experiență cu aplicații pentru mobil este unul începător, experiența pe frontend cu diferite framework-​uri poate fi de folos. Pentru că o p arte din echipă este în SUA , trebuie să ai un nivel avansat al limbii engleze , atât vorbit, cât și scris.

Pe lângă aspectele tehnice, este important să ai capacitatea de a lucra independent , fără a primi mereu indicații din partea unui superior. Stabilirea priorităților, organizarea timpului, interesul pentru dezvoltare și învățare continuă sunt aspecte pe care le vei putea pune în valoare în cadrul acestei companii.

Descrierea jobului

Înființată de 9 ani , de către doi programatori care au avut un vis diferit pentru programatorii din Sibiu, compania activează în domeniul IT – Dezvoltare Software. Compania se distinge , între celelalte companii din Sibiu și poate chiar din România, prin câteva aspecte care țin de structură, politici, obiective. Aici vei găsi administratori open-​minded, transparență financiară, un mediu de lucru ”ca acasă”, încurajare pentru a-​ți dezvolta creativitatea și pentru a da viață ideilor și proiectelor tale. Echipa este implicată în proiecte diverse , care țin de dezvoltare produse software, pentru clienți din diferite țări. Unele proiecte sunt rezultatul obiectivelor și intereselor unora dintre membrii ei. Unul dintre cele mai mari proiecte preluate este unul în colaborare cu o echipă din New York . Concret, este o platformă de video streaming – video on demand , platformă de care beneficiază deocamdată doar clienți americani. Această platformă aparține producătorului de filme MGM . Pentru acest proiect, dar nu numai, căutăm să completăm echipa cu încă un iOS Developer.

Beneficii și Condiții de Muncă

Pachetul salarial este format dintr-​un salariu care va fi calculat pe baza unei formule și o serie de alte beneficii financiare:

  • bugete speciale alocate dezvoltării profesionale: conferințe, cursuri, tabere;
  • masa de prânz asigurată zilnic la un restaurant din Orașul de Jos, împreună cu echipa;
  • profit sharing la sfârșitul anului;
  • bonus de concediu pentru primele 21 de zile;
  • STARTUP FUND : după cel puțin 3 ani în echipă, poți aplica pentru un fond special pentru startups, pentru a dezvolta propriile idei – vei avea propria companie.

Alte condiții și facilități:

  • 4 h/​săptămână le vei aloca unui proiect personal, care poate deveni proiectul întregii echipe/​al unei părți din echipă;
  • program flexibil;
  • laptop de ultimă generație;
  • device-​uri pentru testare.

Dacă pentru tine este timpul pentru ceva nou, te potrivești cu descrierea de mai sus și ți-​ar plăcea să lucrezi într-​o companie modernă și orientată spre oameni, să folosești tehnologii avansate în dezvoltarea de produse software, aplică sau contactează-​ne pentru a afla toate detaliile.

Descrierea companiei

Suntem o companie de recrutare, activa pe piata din decembrie 2007 si facem posibila intalnirea dintre oamenii meniti sa lucreze impreuna. Fiecare proiect de recrutare este tratat cu deschidere, seriozitate si operativitate de catre consultantii echipei noastre. Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Folosim cookie-uri pentru a va oferi o experienta mai placuta. Informatii
Ascunde si accepta