Job Contabil junior

Loc de munca (Bucuresti) la Caserola

Publicat pe 21 mai

So Good They Can't Ignore You
Castiga cartea So Good They Can't Ignore You!

✨ Aplica la orice job pana pe 20 octombrie si poti castiga cartea So Good They Can't Ignore You, scrisa de autorul Cal Newport, prin tragere la sorti. ✌

Ai terminat o facultate cu profil economic și vrei să-ți începi cariera într-un startup de succes? Dacă ești o persoană descurcăreață, atentă la detalii și pasionată de ceea ce faci, vrem sa aflam care au fost realizările din job-urile anterioare sau din timpul școlii.


Descrierea job-ului: Pe scurt, e vorba în primul rând despre o grămadă de "hârțogăraie": facturile de la și către restaurante, OP-urile către clienți, deconturile de benzină ale livratorilor, urmărirea încasărilor și a plăților, raportul Z, ș.a.m.d.. Apoi în funcție de cum te descurci și ce planuri ai, vei putea în timp să te ocupi și de partea de depunere a declarațiilor contabile și management financiar-contabil.


Este un job de 6h/zi, care in timp va deveni job full-time.


Ce salariu iti oferim: 2000 lei net/ luna (pentru contract 6h/ zi).

Despre noi:

Eat & Joy SRL prin intermediul site-ului www.caserola.ro livrează mâncare la domiciliu de la restaurante de top din București. Suntem activi pe piață din 2013, și în acest timp ne-am dezvoltat rapid concentrându-ne pe oferirea de servicii premium în special către clienți din mediul corporatist. Selectăm cu grijă restaurantele cu care colaborăm pentru a garanta calitatea mâncării, și selectăm de asemenea cu grijă persoanele pe care le aducem în echipă, pentru a oferi clienților întotdeauna servicii ireproșabile.


Abia asteptam sa ne cunoastem si te invitam sa ne lasi mai jos CV-ul tau.

Pastrati campurile completate la urmatoarea aplicare acceptand cookie-urile.
Maxim 3MB, doar pdf, doc, docx. Alta extensie?
Distribuiti acest job cu prietenii:
Folosim cookie-uri pentru a va oferi o experienta mai placuta. Informatii
Ascunde si accepta