Your Brain at Work
Castiga cartea Your Brain at Work!

Aplica la orice job pana pe 27 ianuarie si poti castiga cartea Your Brain at Work, scrisa de David Rock, prin tragere la sorti. Nu mai astepa! ✨

Ai terminat o facultate cu profil economic și vrei să-ți începi cariera într-un startup de succes? Dacă ești o persoană descurcăreață, atentă la detalii și pasionată de ceea ce faci, vrem sa aflam care au fost realizările din job-urile anterioare sau din timpul școlii.


Descrierea job-ului: Pe scurt, e vorba în primul rând despre o grămadă de "hârțogăraie": facturile de la și către restaurante, OP-urile către clienți, deconturile de benzină ale livratorilor, urmărirea încasărilor și a plăților, raportul Z, ș.a.m.d.. Apoi în funcție de cum te descurci și ce planuri ai, vei putea în timp să te ocupi și de partea de depunere a declarațiilor contabile și management financiar-contabil.


Este un job de 6h/zi, care in timp va deveni job full-time.


Ce salariu iti oferim: 2000 lei net/ luna (pentru contract 6h/ zi).

Despre noi:

Eat & Joy SRL prin intermediul site-ului www.caserola.ro livrează mâncare la domiciliu de la restaurante de top din București. Suntem activi pe piață din 2013, și în acest timp ne-am dezvoltat rapid concentrându-ne pe oferirea de servicii premium în special către clienți din mediul corporatist. Selectăm cu grijă restaurantele cu care colaborăm pentru a garanta calitatea mâncării, și selectăm de asemenea cu grijă persoanele pe care le aducem în echipă, pentru a oferi clienților întotdeauna servicii ireproșabile.


Abia asteptam sa ne cunoastem si te invitam sa ne lasi mai jos CV-ul tau.

Folosim cookie-uri pentru a va oferi o experienta mai placuta. Informatii
Ascunde si accepta